Contenido de proteinas y perfil de aminoácidos del atún (Thunnus thynnus): efecto de tres métodos de cocción



Document title: Contenido de proteinas y perfil de aminoácidos del atún (Thunnus thynnus): efecto de tres métodos de cocción
Journal: Multiciencias
Database: PERIÓDICA
System number: 000205378
ISSN: 1317-2255
Authors: 1



Institutions: 1Universidad del Zulia, Facultad de Ciencias Veterinarias, Maracaibo, Zulia. Venezuela
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 1
Number: 2
Pages: 141-147
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Biología
Keyword: Peces,
Atún,
Proteínas,
Aminoácidos,
Cocción
Keyword: Biology,
Fish,
Tuna,
Proteins,
Aminoacid,
Cooking
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).