Efecto del tiempo y temperatura de transporte del guacuco (Mollusca: Tivela mactroides) sobre algunos indicadores microbiológicos



Document title: Efecto del tiempo y temperatura de transporte del guacuco (Mollusca: Tivela mactroides) sobre algunos indicadores microbiológicos
Journal: Memoria - Sociedad de Ciencias Naturales La Salle
Database: PERIÓDICA
System number: 000181515
ISSN: 0037-8518
Authors: 1
Institutions: 1Fundación La Salle de Ciencias Naturales, Estación de Investigaciones Marinas de Margarita, Porlamar, Nueva Esparta. Venezuela
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 53
Number: 140
Pages: 47-59
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Moluscos,
Química de alimentos,
Transporte de alimentos,
Conservación,
Hielo seco,
Microbiología de alimentos,
Bioindicadores,
Almejas,
Tivela mactroides
Keyword: Biology,
Chemistry,
Molluscs,
Food chemistry,
Food transportation,
Preservation,
Dry ice,
Food microbiology,
Bioindicators,
Clams,
Tivela mactroides
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).