Journal: | Latin American applied research |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000000936 |
ISSN: | 0327-0793 |
Authors: | Sanz, P.D1 Mascheroni, R.H2 Dominguez Alonso, M3 |
Institutions: | 1Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Instituto Frio, Madrid. España 2Universidad Nacional de La Plata, Fac Ciencias Exactas, La Plata, Buenos Aires. Argentina 3Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos, La Plata, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 1989 |
Volumen: | 19 |
Number: | 3-4 |
Pages: | 155-163 |
Country: | Argentina |
Language: | Inglés |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Fisicoquímica y química teórica, Química de alimentos, Entalpía, Productos cárnicos, Termofisicas-propiedades |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Physical and theoretical chemistry, Enthalpy, Meat products, Thermophysical properties |
Document request | |