Una revision del proceso de fabricacion del salchichon



Document title: Una revision del proceso de fabricacion del salchichon
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000004611
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 9
Number: 2
Pages: 19-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Ingeniería química,
Procesos,
Embutidos,
Elaboración,
Microorganismos
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Fermentation,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Processes,
Sausage,
Manufacture,
Microorganisms
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).