¿Sabe ud. como opera la vitamina E en el mejoramiento de la estabilidad del color de la carne fresca?



Document title: ¿Sabe ud. como opera la vitamina E en el mejoramiento de la estabilidad del color de la carne fresca?
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000012336
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 10
Number: 2
Pages: 17-21
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Color,
Carne,
Vitamina E,
Estabilidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Vitamin E,
Stability,
Color stability
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).