Resumen de investigaciones en el area de ciencia y tecnologia de la carne



Document title: Resumen de investigaciones en el area de ciencia y tecnologia de la carne
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000022053
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 10
Number: 4
Pages: 35-35
Country: México
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Tecnología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Technology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).