Para evitar el síndrome de la vaca loca se prohibió la importancia de carne inglesa



Document title: Para evitar el síndrome de la vaca loca se prohibió la importancia de carne inglesa
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000146843
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 11
Number: 4
Pages: 34-36
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Medicina veterinaria,
Encefalopatía,
Vacas,
Carne,
Importaciones,
Sanidad animal,
Enfermedad de las vacas locas
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Veterinary medicine,
Encephalopathy,
Meat,
Importation,
Animal health,
Mad cows disease
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).