Los quesos mexicanos: riesgos de contaminación, alteraciones y control



Document title: Los quesos mexicanos: riesgos de contaminación, alteraciones y control
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000146294
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Jun-Jul
Volumen: 13
Number: 3
Pages: 19-21
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Queso,
Contaminación,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Cheese,
Contamination,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).