La importancia de la integridad de termosellos en empaques de carnes y quesos



Document title: La importancia de la integridad de termosellos en empaques de carnes y quesos
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000153804
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 12
Number: 4
Pages: 20-22
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Empaque,
Carne,
Queso
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Packaging,
Meat products,
Cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).