La fabricación de quesos a nivel artesanal



Document title: La fabricación de quesos a nivel artesanal
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000146831
ISSN: 0187-7666
Authors:
Year:
Season: Jun-Jul
Volumen: 10
Number: 3
Pages: 10-12
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Arte
Keyword: Química de alimentos,
Artesanías,
Quesos artesanales,
México,
Control de calidad,
Contaminación
Keyword: Chemistry,
Arts,
Food chemistry,
Handicrafts,
Handycraft cheese,
Quality control,
Contamination,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).