Guias recomendadas para el manejo de animales para empacadores de carne . Primera parte



Document title: Guias recomendadas para el manejo de animales para empacadores de carne . Primera parte
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000012328
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 9
Number: 4
Pages: 22-26
Country: México
Language: Español
Document type: Monografía
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Ingeniería,
Química
Keyword: Equipo y maquinaria,
Ingeniería de transportes,
Química de alimentos,
Carne,
Manejo,
Transporte,
Empacadoras
Keyword: Engineering,
Chemistry,
Equipment and machinery,
Transportation engineering,
Food chemistry,
Meat,
Packers,
Handling,
Transportation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).