Estabilidad del helado al choque térmico



Document title: Estabilidad del helado al choque térmico
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000157030
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Texas A&M University, Department of Animal Science, College Station, Texas. Estados Unidos de América
Year:
Season: Dic-Ene
Volumen: 10
Number: 6
Pages: 6-8
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Estabilidad,
Choque térmico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice cream,
Stability,
Thermal shock
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).