El almidón de maíz en la industria de alimentos



Document title: El almidón de maíz en la industria de alimentos
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000152961
ISSN: 0187-7666
Year:
Season: Sep
Volumen: 31
Number: 218
Pages: 36-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Almidón,
Maíz,
Alimentos,
Industria,
Birrefringencia,
Calor
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Starch,
Corn,
Foods,
Industry,
Birefringence,
Heat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).