Características del suero de leche y sus derivados en relación con la nutrición



Document title: Características del suero de leche y sus derivados en relación con la nutrición
Journal: Lácteos y cárnicos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000153553
ISSN: 0187-7666
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Oct-Nov
Volumen: 42
Number: 5
Pages: 19-22
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Suero,
Leche,
Nutrición
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Whey,
Milk,
Nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).