Determinación de la calidad microbiológica de la leche de tipo industrial



Document title: Determinación de la calidad microbiológica de la leche de tipo industrial
Journal: Lácteos mexicanos
Database: PERIÓDICA
System number: 000127985
ISSN: 0187-7666
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ago-Sep
Volumen: 5
Number: 4
Pages: 3-9
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Hongos,
Contaminación,
Norma Oficial Mexicana,
Leche en polvo,
pH,
Humedad,
Acidez,
Bacillus cereus,
Staphylococcus aureus,
Salmonella
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Fungi,
Nom,
Powdered milk,
pH,
Moisture,
Acidity,
Bacillus cereus,
Staphylococcus aureus,
Salmonella
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).