Evaluación de la contaminación de carne de pollo con Campylobacter jejuni en puntos críticos de control de riesgo, utilizando el método de cultivo convencional



Document title: Evaluación de la contaminación de carne de pollo con Campylobacter jejuni en puntos críticos de control de riesgo, utilizando el método de cultivo convencional
Journal: La Calera
Database: PERIÓDICA
System number: 000247663
ISSN: 1998-7846
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Nacional Agraria, Facultad de Ciencia Animal, Managua. Nicaragua
2Universidad de Costa Rica, San José. Costa Rica
Year:
Season: Jul
Number: 5
Pages: 42-44
Country: Nicaragua
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Aves de corral,
Pollos,
Campylobacter jejuni,
Nicaragua
Keyword: Medicine,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Microbiology,
Public health,
Poultry,
Broilers,
Campylobacter jejuni,
Nicaragua
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).