Influencia de distintos pretratamientos en la cinética de deshidratación de damascos



Document title: Influencia de distintos pretratamientos en la cinética de deshidratación de damascos
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174989
ISSN: 0325-3384
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Católica de Cuyo, Facultad de Ciencias de la Alimentación, Rivadavia, San Juan. Argentina
Year:
Season: Oct
Volumen: 33
Number: 235
Pages: 70-75
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Chabacano,
Deshidratación,
Cinética,
Alimentos deshidratados
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Apricot,
Dehydration,
Kinetics,
Dryed foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).