Determinación de los parámetros principales en la extracción del colorante natural a partir de Cúrcuma longa L



Document title: Determinación de los parámetros principales en la extracción del colorante natural a partir de Cúrcuma longa L
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000145111
ISSN: 0325-3384
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
2Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia, Subdirección de Frutas y Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Nov
Volumen: 31
Number: 219
Pages: 76-79
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Colorantes,
Extracción,
Curcuma longa
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Colorants,
Extraction,
Curcuma longa
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).