Calidad higiénico sanitaria de sandwiches envasados



Document title: Calidad higiénico sanitaria de sandwiches envasados
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000179942
ISSN: 0325-3384
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Rosario, Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas, Rosario, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Mar
Volumen: 33
Number: 232
Pages: 43-46
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Medicina,
Química
Keyword: Bacterias,
Microbiología,
Química de alimentos,
Escherichia coli,
Staphylococcus aureus,
Control de calidad,
Higiene,
Sandwich
Keyword: Biology,
Medicine,
Chemistry,
Bacteria,
Microbiology,
Food chemistry,
Escherichia coli,
Staphylococcus aureus,
Quality control,
Hygiene,
Sandwich
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).