Journal: | La alimentación latinoamericana |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000179942 |
ISSN: | 0325-3384 |
Authors: | Revelant, Gilda C1 Marinozzi, Darío Vignale, Miryam Forming, Regina Olguín, María C |
Institutions: | 1Universidad Nacional de Rosario, Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas, Rosario, Santa Fe. Argentina |
Year: | 2000 |
Season: | Mar |
Volumen: | 33 |
Number: | 232 |
Pages: | 43-46 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Biología, Medicina, Química |
Keyword: | Bacterias, Microbiología, Química de alimentos, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Control de calidad, Higiene, Sandwich |
Keyword: | Biology, Medicine, Chemistry, Bacteria, Microbiology, Food chemistry, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Quality control, Hygiene, Sandwich |
Document request | |