Composición y vida útil de carne cocida de cangrejo dorado (Chaceon chilensis) proveniente del archipiélago de Juan Fernández, Chile



Document title: Composición y vida útil de carne cocida de cangrejo dorado (Chaceon chilensis) proveniente del archipiélago de Juan Fernández, Chile
Journal: Investigaciones marinas (Valparaíso)
Database: PERIÓDICA
System number: 000189790
ISSN: 0716-1069
Authors: 1
Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, Facultad de Recursos Naturales, Valparaíso. Chile
Year:
Number: 28
Pages: 195-202
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Crustáceos,
Cangrejo dorado,
Chaceon chilensis,
Archipiélago de Juan Fernández,
Carne,
Chile
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Crustaceans,
Golden crab,
Chaceon chilensis,
Juan Fernandez islands,
Meat,
Chile
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).