Ultrafiltración en la elaboración de dulce de leche no cristalizable



Document title: Ultrafiltración en la elaboración de dulce de leche no cristalizable
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000039428
ISSN: 0046-9181
Authors:
Year:
Season: Dic
Volumen: 61
Number: 669
Pages: 21-26
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Dulce de leche,
Lácteos,
Postres,
Ultrafiltración
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Dairy products,
Pudding,
Desserts,
Ultrafiltration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).