La calidad higienica de la leche cruda en relacion a la duracion a temperatura ambiente del producto



Document title: La calidad higienica de la leche cruda en relacion a la duracion a temperatura ambiente del producto
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000122298
ISSN: 0046-9181
Year:
Season: Sep
Volumen: 62
Number: 676
Pages: 14-16
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Bacterias,
Higiene,
Calidad,
Leche cruda,
Duración,
Temperatura ambiente
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biology,
Food chemistry,
Microbiology,
Bacteria,
Hygiene,
Quality,
Raw milk,
Duration,
Temperature,
Environment
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).