Factores que influyen sobre el rendimiento y calidad en la elaboracion de queso



Document title: Factores que influyen sobre el rendimiento y calidad en la elaboracion de queso
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000122300
ISSN: 0046-9181
Authors:
Year:
Season: Dic
Volumen: 62
Number: 677
Pages: 4-9
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Rendimiento,
Calidad,
Queso,
Caseína,
Grasas,
Mastitis
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Yield,
Quality,
Cheese,
Casein,
Fats,
Mastitis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).