Dulce de leche a partir de leche hidrolizada. Ensayo previo



Document title: Dulce de leche a partir de leche hidrolizada. Ensayo previo
Journal: Industria lechera
Database: PERIÓDICA
System number: 000046560
ISSN: 0046-9181
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Instituto de Tecnología de Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Sep
Volumen: 61
Number: 668
Pages: 10-12
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Confitería,
Dulce de leche,
Leche hidrolizada
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Confectionery,
Hydrolyzed milk,
Sweet milk
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).