Seminario Latinoamericano y del Caribe de ciencia y tecnología de los alimentos



Document title: Seminario Latinoamericano y del Caribe de ciencia y tecnología de los alimentos
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000132085
ISSN: 0325-3414
Institutions: 1Centro de Referencia para Lactobacilos, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
2Universidad de Los Lagos, San Carlos, Cojedes. Venezuela
3Universidad Central de Venezuela, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
4Universidad Nacional de Luján, Luján, Buenos Aires. Argentina
5Ctr. Regional Multipropósito Sur, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 31
Number: 110
Pages: 47-52
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Carne,
Microbiología,
Calidad,
Empaque,
Evaluación sensorial,
Aflatoxinas
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Meat,
Microbiology,
Quality,
Packing,
Sensorial evaluation,
Aflatoxins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).