Las calpaínas y su efecto sobre la estructura miofibrilar. Una revisión



Document title: Las calpaínas y su efecto sobre la estructura miofibrilar. Una revisión
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155398
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul
Volumen: 32
Number: 115
Pages: 47-55
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Calpaínas,
Estructura miofibrilar,
Enzimas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Calpains,
Myofibrillar structure,
Enzymes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).