Influencia del contenido de tejidos conectivos sobre el porcentaje de humedad en carnes cocidas congeladas



Document title: Influencia del contenido de tejidos conectivos sobre el porcentaje de humedad en carnes cocidas congeladas
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000130900
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 14
Number: 67
Pages: 43-45
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Tejido conectivo,
Carne,
Congelación,
Humedad,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Connective tissue,
Meat,
Freezing,
Humidity,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).