Evaluacion sensorial de merluza (merluccius merluccius hubbsi) irradiada, por un panel de expertos compradores de pescado



Document title: Evaluacion sensorial de merluza (merluccius merluccius hubbsi) irradiada, por un panel de expertos compradores de pescado
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000106252
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Comisión Nacional de Energía Atómica, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 18
Number: 79
Pages: 44-47
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Organolepsis,
Merluza,
Radiación,
Conservación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Organolepsis,
Hake,
Radiation,
Conservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).