Estudio de la composición de la carne de palometa (Parona signata)



Document title: Estudio de la composición de la carne de palometa (Parona signata)
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000164914
ISSN: 0325-3414
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Nacional de la Patagonia San Juan Bosco, Facultad de Ciencias Naturales, Comodoro Rivadavia, Chubut. Argentina
Year:
Volumen: 33
Number: 119
Pages: 40-45
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Parona signata,
Composición química,
Acidos grasos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Parona signata,
Chemical composition,
Fat acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).