Estructura superficial y ultraestructura de la carne y de los productos carnicos. La microscopia electronica al servicio de la investigacion carnica. Segunda parte



Document title: Estructura superficial y ultraestructura de la carne y de los productos carnicos. La microscopia electronica al servicio de la investigacion carnica. Segunda parte
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128629
ISSN: 0325-3414
Authors:

Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 19
Number: 87
Pages: 35-37
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Bacterias,
Microscopía electrónica,
Carne,
Productos cárnicos,
Embutidos
Keyword: Chemistry,
Biology,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Bacteria,
Electron microscopy,
Meat,
Meat products,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).