Elaboración de un embutido tipo Frankfurt enlatado. Determinación del tratamiento térmico



Document title: Elaboración de un embutido tipo Frankfurt enlatado. Determinación del tratamiento térmico
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000175671
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Season: Sep
Volumen: 33
Number: 120
Pages: 43-47
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Esterilización,
Alimentos enlatados,
Salchichas,
Carne
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sterilization,
Canned foods,
Sausage,
Meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).