Efectos de distintos subtratamientos sobre la variación del pH en muestras de músculos, ganglio, coágulo y médula ósea de bovinos experimentalmente inocuos con virus aftoso



Document title: Efectos de distintos subtratamientos sobre la variación del pH en muestras de músculos, ganglio, coágulo y médula ósea de bovinos experimentalmente inocuos con virus aftoso
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000150512
ISSN: 0325-3414
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Tecnología de Alimentos, Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias, Castelar, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: May
Volumen: 30
Number: 106
Pages: 20-35
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Bovinos,
Medicina veterinaria,
Química de alimentos,
pH,
Carne,
Fiebre aftosa,
Irradiación,
Calor
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Bovines,
Veterinary medicine,
Food chemistry,
pH,
Meat,
FMD,
Irradiation,
Heat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).