Determinación de nitrógeno básico volátil para evaluar la frescura de la carne de rana toro (Rana catesbeiana Shaw)



Document title: Determinación de nitrógeno básico volátil para evaluar la frescura de la carne de rana toro (Rana catesbeiana Shaw)
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000171926
ISSN: 0325-3414
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Veterinarias, Tandil, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul
Volumen: 33
Number: 119
Pages: 50-52
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Control de calidad,
Rana catesbeiana,
Rana toro
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Quality control,
Rana catesbeiana,
Bullfrogs
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).