Calidad desde el origen en producción lechera. Preliminares del HACCP en la unidad primaria: el tambo



Document title: Calidad desde el origen en producción lechera. Preliminares del HACCP en la unidad primaria: el tambo
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000174991
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Veterinarias, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 33
Number: 121
Pages: 88-91
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Control de calidad,
Leche,
HACCP
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Quality control,
Milk,
HACCP
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).