Calidad de la carne en vistas a la exportacion



Document title: Calidad de la carne en vistas a la exportacion
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000106250
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Asociación Argentina de Tecnológos Alimentarios, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 18
Number: 79
Pages: 34-36
Country: Argentina
Document type: Ensayo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Calidad,
Exportaciones
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Quality,
Exports
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).