Propiedades funcionales de las proteínas de soya en un sistema de alimentos



Document title: Propiedades funcionales de las proteínas de soya en un sistema de alimentos
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000241909
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1University of Illinois, Urbana, Illinois. Estados Unidos de América
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 27
Number: 6
Pages: 10-18
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Soya,
Proteínas,
Propiedades
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Soybean,
Proteins,
Properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).