¿La adición de compuestos antimicrobianos naturales afecta la calidad sensorial de los frutos frescos cortados?



Document title: ¿La adición de compuestos antimicrobianos naturales afecta la calidad sensorial de los frutos frescos cortados?
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000265579
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 29
Number: 4
Pages: 12-24
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Frutas,
Evaluación sensorial,
Compuestos volátiles,
Antimicrobianos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fruits,
Sensorial evaluation,
Volatile compounds,
Antimicrobial agents
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).