Fundamentos de la esterilización HTST, ultra alta tempratura en cortos tiempos y UHT, ultra alta temperatura



Document title: Fundamentos de la esterilización HTST, ultra alta tempratura en cortos tiempos y UHT, ultra alta temperatura
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000221165
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 26
Number: 2
Pages: 24-31
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Eficiencia,
Esterilización,
Temperatura,
Fundamentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Efficiency,
Sterilization techniques,
Temperature effects,
Theory
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).