Estudio comparativo de agentes leudantes fisicos, quimicos y biologicos para panificacion



Document title: Estudio comparativo de agentes leudantes fisicos, quimicos y biologicos para panificacion
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000050013
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Davis Flavors México S.A, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 3
Number: 5
Pages: 11-13
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Leudantes-agentes,
Levaduras,
Panificación
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Bakery,
Raising agents,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).