Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000146905 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Chávez, Sara Nilda1 Garza Toledo, Heliodoro de la Aguilera Carbó, Antonio Montañéz Sáenz, Julio Contreras Esquivel, Juan Carlos Aguilar, Cristóbal Noe |
Institutions: | 1Universidad Autónoma de Coahuila, Facultad de Ciencias Químicas, Torreón, Coahuila. México |
Year: | 1998 |
Season: | Jul-Ago |
Volumen: | 20 |
Number: | 4 |
Pages: | 19-22 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, descriptivo |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Escaldado, Propiedades fisicoquímicas, Microbiología, Papas fritas |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Bleaching, Physicochemical properties, Microbiology, Fried potato strips |
Document request | |