Efectos de escaldados no ordinarios sobre la calidad fisicoquímica y microbiológica de trillas de papa frita



Document title: Efectos de escaldados no ordinarios sobre la calidad fisicoquímica y microbiológica de trillas de papa frita
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000146905
ISSN: 0187-7658
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma de Coahuila, Facultad de Ciencias Químicas, Torreón, Coahuila. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 20
Number: 4
Pages: 19-22
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Escaldado,
Propiedades fisicoquímicas,
Microbiología,
Papas fritas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bleaching,
Physicochemical properties,
Microbiology,
Fried potato strips
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).