Detección de Salmonella en alimentos con el empleo de un nuevo medio cromogénico



Document title: Detección de Salmonella en alimentos con el empleo de un nuevo medio cromogénico
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000265580
ISSN: 0187-7658
Authors: 1




2
3
Institutions: 1Centro Nacional de Biopreparados, Departamento de Investigaciones de Medios de Cultivo, La Habana. Cuba
2Escola Agrotecnica Federal, Laboratorio de Analisis de Alimentos, Rio Pomba, Minas Gerais. Brasil
3Biocen do Brasil, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 29
Number: 4
Pages: 28-32
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Salmonella,
Alimentos,
Cultivos cromogénicos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Salmonella,
Foods,
Chromogenic cultures
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).