Acidos grasos Omega 3 en aceites vegetales comestibles y en otros recursos no convencionales como los granos de chía



Document title: Acidos grasos Omega 3 en aceites vegetales comestibles y en otros recursos no convencionales como los granos de chía
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000265581
ISSN: 0187-7658
Authors: 1






Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Producción Agrícola y Animal, Xochimilco, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 29
Number: 4
Pages: 34-39
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Acidos grasos Omega-3,
Aceites vegetales,
Chía
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Omega-3 fatty acids,
Vegetable oils,
Chia
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).