Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000265581 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Vega y León, S1 Coronado, M Gutiérrez, R Díaz González, G Schettino, B Salas, J Ramírez, A Ramírez, L |
Institutions: | 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Producción Agrícola y Animal, Xochimilco, Distrito Federal. México |
Year: | 2007 |
Season: | Jul-Ago |
Volumen: | 29 |
Number: | 4 |
Pages: | 34-39 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Bioquímica, Química de alimentos, Acidos grasos Omega-3, Aceites vegetales, Chía |
Keyword: | Chemistry, Biochemistry, Food chemistry, Omega-3 fatty acids, Vegetable oils, Chia |
Document request | |