Efecto del jugo de limon en la preservacion del pescado



Document title: Efecto del jugo de limon en la preservacion del pescado
Journal: Indotécnica
Database: PERIÓDICA
System number: 000022081
ISSN: 1019-9284
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Dominicano de Tecnología Industrial, Santo Domingo. República Dominicana
Year:
Season: Abr
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 39-42
Country: República Dominicana
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Limón,
Pescado,
Conservadores
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fish,
Lemon,
Preservatives
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).