Efecto de la rehidratacion sobre la recuperacion y crecimiento de un cultivo liofilizado de saccharomyces cerevisiae



Document title: Efecto de la rehidratacion sobre la recuperacion y crecimiento de un cultivo liofilizado de saccharomyces cerevisiae
Journal: ICIDCA. Sobre los derivados de la caña de azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000127903
ISSN: 0138-6204
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Cubano de Investigación de los Derivados de la Caña de Azúcar, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 24
Number: 2-3
Pages: 1-3
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Hongos,
Liofilización,
Saccharomyces cerevisiae,
Leche descremada,
Crecimiento,
Recuperación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Fungi,
Lyophilization,
Saccharomyces cerevisiae,
Skim milk,
Growth,
Recovery
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).