Evaluación sensorial de la calidad de durazno "flordaprince" cosechado en diferentes estadios de madurez



Document title: Evaluación sensorial de la calidad de durazno "flordaprince" cosechado en diferentes estadios de madurez
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000164850
ISSN: 0188-9761
Authors: 1


Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 4
Number: 3
Pages: 130-135
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Maduración,
Evaluación sensorial,
Firmeza,
Aceptabilidad,
Cosecha,
Durazno,
Prunus persica
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Ripening,
Sensorial evaluation,
Firmness,
Acceptability,
Harvest,
Peach,
Prunus persica
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).