Evaluación de niveles de humedad y nitrógeno en olivo



Document title: Evaluación de niveles de humedad y nitrógeno en olivo
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000162710
ISSN: 0188-9761
Authors:



Year:
Season: Ago
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 346-350
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Contenido de agua,
Nitrógeno,
Rendimiento,
Calidad del fruto,
Olivo
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Moisture content,
Nitrogen,
Yield,
Fruit quality,
Olive
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).