Valoracion nutricional del helado . Analisis comparativo de helados de crema y de agua elaborados en la ciudad de cordoba



Document title: Valoracion nutricional del helado . Analisis comparativo de helados de crema y de agua elaborados en la ciudad de cordoba
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000383
ISSN: 0328-4166
Authors: 1


Institutions: 1Dolce Neve Sa, Córdoba. Argentina
2Universidad Nacional de Córdoba, Esc Nutricion, Córdoba. Argentina
Year:
Season: Sep
Volumen: 20
Number: 110
Pages: 48-58
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Argentina,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice cream,
Argentina,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).