Optimizacion del proceso de panificacion de una harina compuesta (trigo, soya, garbanzo y sorgo)



Document title: Optimizacion del proceso de panificacion de una harina compuesta (trigo, soya, garbanzo y sorgo)
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000127996
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: Ago
Volumen: 18
Number: 101
Pages: 57-58
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Proteínas,
Trigo,
Soya,
Garbanzo,
Sorgo,
Panificación
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Proteins,
Wheat,
Soybean,
Chickpea,
Sorghum,
Bakery
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).