La capacitacion profesional . Un objetivo prioritario



Document title: La capacitacion profesional . Un objetivo prioritario
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000008458
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: May
Volumen: 19
Number: 113
Pages: 39-39
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Entrevista
Approach: Divulgación
Disciplines: Educación
Keyword: Capacitación y enseñanza técnica,
Francia,
Boulet, L,
Panadería,
Pasteleria,
Capacitación
Keyword: Education,
Training and technical education,
France,
Pastry,
Bakery,
Boulet, L,
Training
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).