Evaluación de un método instrumental de textura para el control de tabletas de chocolate



Document title: Evaluación de un método instrumental de textura para el control de tabletas de chocolate
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000165056
ISSN: 0328-4166
Authors:

Year:
Volumen: 25
Number: 2
Pages: 62-63
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Chocolate,
Textura,
Flexión,
Penetración,
Dureza
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Chocolate,
Texture,
Flexion,
Penetration,
Hardness
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).